Η νέα εβδομάδα του MasterChef 2023 απαιτούσε από τους 18 διαγωνιζόμενους να βγουν από τα ασφαλή μαγειρικά τους μονοπάτια, κάνοντας unboxing τα κουτιά του Mystery Box, για έχουν εξασφαλίσουν περισσότερα υλικά με τίμημα να χάσουν πολύτιμο χρόνο. 

Ο Θοδωρής, ο Κόκοτας και ο Τράκας αποφάσισαν να μη ρισκάρουν, μαγειρεύοντας σε 80 λεπτά με τα τέσσερα υλικά που είχε το πρώτο κουτί που άνοιξαν. 

Στα 65 λεπτά σταμάτησαν η Στέλλα, η Σέβα, η Γιώτα, και ο Άγγελος. Αρκετά τολμηροί αποδείχθηκαν ο Πορφύρης, η Μαρία Ματσούκαρου, ο Αλέξανδρος και η Μαρία Μπέη που έφτασαν μέχρι το τελευταίο στάδιο της δοκιμασίας και τα 45 λεπτά. Στο προσωπικό του πάντρι αυτή τη φορά ήρθε να προστεθεί η σοκολάτα, η οποία θα υπάρχει σε αφθονία. 

Mystery Box

Το μικροσκοπικό Mystery Box που έκρυβε τη σοκολάτα

Η Μαρία Μπέη, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, είχε στη διάθεσή της μερικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο που αξιοποίησε ήταν να ανέβει στον εξώστη και να προκριθεί αναίμακτα στους «17» του διαγωνισμού.

Ένα επιπλέον ήταν να υποδείξει ποιος θα μαγειρέψει με τα ελάχιστα υλικά στον ελάχιστο χρόνο και το ανίστροφο. Η ίδια αποφάσισε να βοηθήσει τον Νικήτα και να δυσκολέψει το έργο της Πωλίνας. 

Η Μαρία έδωσε μειονέκτημα στην Πωλίνα

Η Μαρία έδωσε μειονέκτημα στην Πωλίνα

«Η Μαρία νομίζω ότι δεν έχει κάτι μαζί μου. Η επιλογή της έχει λογική, γιατί είμαι ζαχαροπλάστισσα», είπε η Πωλίνα, η οποία δε φάνηκε να ενοχλήθηκε με το σκεπτικό της απόφασης της Μπέη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr