Αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρό της είναι η Kianna αφού θέλει να πάει στη και θα το κάνει. Η τραγουδίστρια, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει στο διαγωνισμό μουσικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Kianna εξομολογήθηκε πως «στην πάρα πολύ να πάω! Αλήθεια, πάρα πολύ! Πέρυσι ήμουν προτεινόμενη για την Eurovision, βεβαίως, με το τραγούδι να συμπεριλαμβάνεται στο νέο μου δίσκο που θα βγει σύντομα. Το τραγούδι αυτό είχε techno επιρροές, πολύ σύγχρονο και ήταν full dance κομμάτι το οποίο θα το ακούσετε σύντομα».

« να πάω στην Eurovision και πιστεύω ότι θα πάω στην Eurovision. Φέτος δεν έκανα αίτηση αλλά συζητάμε με την εταιρεία μου για να γίνει η αίτηση του χρόνου και θέλω όταν θα πάω να… έρθεις και εσύ, Νίκο, μαζί».

«Έχω πει χρόνια ότι θα βγάλω ένα πούλμαν και θα έρθετε μαζί όλοι οι δικοί μου άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί, για να νιώσω όμορφα και να πάω στην Eurovision» πρόσθεσε ακόμα η Kianna στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Πηγή www.newsbeast.gr