Η πρώτη δοκιμασία για το φετινό GNTM είναι γεγονός και τα μοντέλα μπήκαν από την πρώτη κιόλας μέρα στα βαθιά! 

Οι διαγωνιζόμενες συνάντησαν, σχεδόν άυπνες, τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και είδαν μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους: σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος η Mary Vitinaros κάνει κούνια με θέα το κενό!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Αρχικά, τίποτα δε φαίνεται να ταράζει τις 21 υποψήφιες αλλά τα φαινόμενα απατούν, καθώς η Mary, ως επαγγελματίας μοντέλο, κάνει το challenge να φαίνεται εύκολο. Οι διαγωνιζόμενες φορώντας τα αέρινα φορέματα της Κάλιας Κοσσιέρη, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το GNTM 5, καλούνται να φωτογραφηθούν αιωρούμενες πάνω στην κούνια από την Ιωάννα Τζετζούμη, για την πρώτη τους μεγάλη καμπάνια ενός νέου γαλλικού αρώματος!

GNTM 5: Η ανακοίνωση του Χρήστου Μπίρμπα «πάγωσε» τα κορίτσια

Ωστόσο, η Έλενα αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια του σετ! «Νόμιζα ότι θα ήταν ευκολότερο για να πω την αλήθεια αλλά όταν ανέβηκα πάνω είδα ότι δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται!», είπε το 18χρονο μοντέλο.

GNTM 5: Αυτό είναι το Instagram της petite Έλενας που δίχασε τους κριτές

Η Βίκυ Καγιά όταν την είδε είπε στους άλλους κριτές: «Δε ξέρετε πόσο θέλω να πάει καλά αυτό το κορίτσι, γιατί εγώ δεν τη πιστεύω αλλά ξέρω ότι την πιστεύετε εσείς. Θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο κορίτσι αλλά δεν είναι ωραίο μοντέλο! Καθόλου!».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου της έδιναν συμβουλές από κάτω αλλά η Έλενα δε μπορούσε να ανταπεξέλθει. 

«Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί δεν έδωσα αυτό που ήθελα να δώσω», είπε κλαίγοντας η διαγωνιζόμενη. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr