Η Ιωάννα Τούνη πλέον μετρά αντίστροφα για να υποδεχτεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα διοργάνωσε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη ένα εντυπωσιακό baby shower για το αγέννητο αγοράκι της με προσκεκλημένους όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει τον παραμυθένιο στολισμό του baby shower της

Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας δε δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη στο Instagram και να μοιραστεί με τους followers της το σχετικό στιγμιότυπο. 

 


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο χορός στο TikTok με την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Η εν λόγω φωτογραφία έγινε αντικείμενο σχολιασμού στη σημερινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» με τον Κώστα Τσουρό να αναφέρει μεταξύ άλλων πως περίμενε τέτοια φωτογράφιση από τη μέλλουσα μανούλα.

 


«Είναι πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και είναι η Ιωάννα Τούνη. Δηλαδή, εγώ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Ιωάννα Τούνη. Θέλω να πω ότι δεν με εκπλήσσει που βλέπω αυτή τη φωτογραφία, ίσως τη θεωρώ και αναμενόμενη από την Ιωάννα. Δεν είναι ότι είδα ξαφνικά την Ελεονώρα Μελέτη να ανεβάζει φωτογραφία με την κοιλιά τούρλα γυμνή και λέω τι έκανε; Η Ιωάννα Τούνη αυτή είναι η δουλειά της, αυτό κάνει, προσπαθεί να το κάνει με συνέπεια αυτό που έχει επιλέξει και γι’ αυτήν καλά κάνει. Εμένα δεν μου δίνει κάτι, το θεωρούσα αναμενόμενο, δεν είναι ότι εκπλήσσομαι. Έχει κάνει και άλλα αντίστοιχα, πάντα έκανε εκκεντρικές φωτογραφίες».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr