Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον Ant1

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι ακριβώς έγινε στον σταθμό της Λάρισας, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όποτε και συγκρούστηκαν τα δύο τρένα στα Τέμπη. 

Τέμπη: O σταθμάρχης κάλυπτε τα ρεπό των «παλιών» τη μοιραία νύχτα

Ο σταθμάρχης της Λάρισας που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ έχει ήδη προφυλακιστεί, ενώ στο μικροσκόπιο των ερευνών είναι ο επιθεωρητής που τον τοποθέτησε εκεί, ο οποίος την επόμενη μέρα πήρε αναρρωτική άδεια, αλλά και ο σταθμάρχης που είχε βάρδια στην αμέσως προηγούμενη βάρδια. 

Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική του επιθεωρητή του ΟΣΕ

Σχετικά με τον τελευταίο, πληροφορίες λένε πως ο σταθμάρχης που σχολούσε στις 23:00, έφυγε μισή ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 22:30, επειδή ο γιος του που βρισκόταν στο σπίτι, του ζητούσε σουβλάκια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «To Πρωινό» του Ant1. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, το κατάστημα από το οποίο ήθελε να αγοράσει τον γύρο, έκλεινε στις 23:00. Ο εν λόγω σταθμάρχης υπέγραψε στο βιβλίο παράδοσης- παραλαβής ότι αναχώρησε από τη βάρδια του στις 22:30. Πηγές από το περιβάλλον του ίδιου σταθμάρχη, υποστηρίζουν ωστόσο, ότι το Intercity μπήκε στον σταθμό στις 23:05, οπότε και πάλι θα είχε λήξει η βάρδιά του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



Πηγή www.star.gr