Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στην σχέση του με Πέτρο Φιλιππίδη και στην δίκη του συναδέλφου του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και εξήγησε γιατί ήταν μάρτυρας στη δίκη μίλησε του Πέτρου Φιλιππίδη.

« υπάρχει άνθρωπος της εποχής μου που να μην έχει αρπαχτεί από το κίνημα του ρομαντισμού. αρκεί να είσαι ρομαντικός επειδή πας λουλούδια στην αγαπημένη σου. Ο ρομαντισμός είναι κάτι πιο ουσιώδες. Κάποτε ο έρωτας φεύγει και μένει η επικοινωνία με τον σύντροφό σου. πιστεύω στους γεροντοέρωτες. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που δεν επηρεάστηκαν από αυτό που λέγεται επιτυχία».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην τεράστια απήχηση που είχε η σειρά Λοβ Σόρρυ στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Επιτυχία στην τηλεόραση σημαίνει τηλεθέαση. Ο ρόλος του Σάκη αγαπήθηκε πολύ και αγαπιέται ακόμα. Ακόμα και τώρα πηγαίνω περιοδείες με το θέατρο και ο κόσμος με φωνάζει Σάκη. Λόγω του ρόλου με έκαναν επίτιμο πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας των υδραυλικών», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε στη συνέχεια: «Με στεναχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κάτι αχώνευτο, κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μου. Δεν μπορεί να υπάρχει καπνός χωρίς να υπάρχει το απολύτως τίποτα. Δεν θα ξεπεραστεί εύκολα η κοινωνική κατακραυγή. Είμαι ανεπιφύλακτα με το κίνημα #metoo».

Πηγή www.newsbeast.gr