Οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά για τα εξώδικα με τον Γιώργο Μαζωνάκη/ βίντεο Happy Day

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον Διονύση Σχοινά καθώς σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την Ήβη Αδάμου.

Διονύσης Σχοινάς: «Κάθε μέρα την αποχώρηση και τον Μαζωνάκη θα σκέφτομαι;»

Με αφορμή με αυτό το γεγονός ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη που δεν ευδοκίμησε και οι δυο καλλιτέχνες έφτασαν στο σημείο να ανταλλάσσουν εξώδικα.

Διονύσης Σχοινάς

Καίτη Γαρμπή: «Ούτε κατά διάνοια δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μαζωνάκη»

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Με τον Μαζωνάκη εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές, από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα στον κόσμο. Νομίζω κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο αυτό. Από μένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά» είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Σχοινάς και Γαρμπή απαντούν στην αγωγή του ενός εκατομμυρίου

 «Δυο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα και ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Ήμασταν δύο οι πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr