Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021, 00:38

Η Έρρικα Πρεζεράκου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Tik Talk όπου μίλησε για πρώτη φορά για ατύχημα που την οδήγησε σε ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου της στο δεξί χέρι.

Θυμίζουμε πως η γνωστή αθλήτρια είχε ένα σοβαρό ατύχημα ανοιχτά της Κύθνου, όταν έπεσε στη θάλασσα από το σκάφος που βρισκόταν η προπέλα την τραυμάτισε στο χέρι. Η Έρρικα Πρεζεράκου οδηγήθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου χειρουργήθηκε.

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τον παράμεσο ωστόσο το ατύχημα είχε ως συνέπεια τον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου στο δεξί χέρι.

«Ήταν σοκαριστικό. Πάντα με τα αδέρφια μου είχαμε φόβο για την προπέλα. Μάζεψα πολλή αγάπη, αισθάνθηκα για δύο ημέρες μετά το χειρουργείο, πιο όμορφη γαλήνια, από τις προσευχές των ανθρώπων. Κάτι είχε έρθει με είχε βάλει στην αγκαλιά του. Αισθάνθηκα βαθιά ευγνωμοσύνη, πήρα πολλά μηνύματα αγάπης. Με δίδαξε όλο αυτό τι σημαίνει ανθρωπιά.

Εγώ δεν έπεσα στη θάλασσα. Βρισκόμουν μέσα στο σκάφος, μαζί με τέσσερα άτομα. Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Ξαφνικά ο οδηγός λέει “αυτό δεν είναι τίποτα”. Και κάνει ένα έτσι… και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021, 00:39

Πηγή www.zougla.gr