Ραντεβού στον Β Ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου, έδωσαν οι φαν της Eurovision 2021, στον οποίο θα διαγωνιστεί και η Ελλάδα με την Στεφανία και το «Last Dance», μετά την ολοκλήρωση του Α Ημιτελικού και την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της 22ας Μαΐου.

Οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό από την αποψινή βραδιά είναι οι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η Eurovision επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η έναρξη ήταν εντυπωσιακή και πρώτος στην σκηνή του Ahoy Arena ανέβηκε ο νικητής του 2019 Duncan Laurence, ο οποίος μπορεί να μην τραγούδησε το Arcade με το οποίο κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό, αλλά κατάφερε να εντυπωσιάσει για μια ακόμα χρονιά.

Μετά στη σκηνή βρέθηκαν οι 4 παρουσιαστές που για φέτος θα είναι η Edsilia Rombley, η Chantal Jansen, ο Jan Smit και η Nikkie de Jager ή αλλιώς Nikkie Tutorials.

Οι παρουσιαστές  έδωσαν το σύνθημα και ξεκίνησε ο μουσικός διαγωνισμός.

Η Έλενα Τσαγκρινού, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, εμφανίστηκε στην 8η θέση τραγουδώντας το «El Diablo» και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η εκθαμβωτική Έλενα βγήκε στη σκηνή με τους χορευτές στο πλευρό της με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη με κρυστάλλους.

Τη σκηνοθεσία για την κυπριακή συμμετοχή έχει αναλάβει ο Αυστριακός, Marvin Diettman και τη χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Το τραγούδι «El Diablo», γραμμένο στα αγγλικά και τα ισπανικά, υπογράφουν οι: Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.



Πηγή www.zougla.gr