Οι αποδοχές ενός σταθμάρχη ανέρχονται φτάνουν και τα 3.500 ευρώ μεικτά σύμφωνα  με το ρεπορτάζ του Mega και αυτό ήταν ένα σοβαρό κίνητρο στην περίπτωση του 59χρονου σταθμάρχη, ο οποίος κατηγορείται για το μοιραίο λάθος στο δυστύχημα στα Τέμπη,   προκειμένου να κάνει αίτηση για τη θέση, στην οποία και τελικά τοποθετήθηκε.  

Σταθμάρχες ΟΣΕ: To μπάχαλο σε προσλήψεις – εκπαίδευση και τα Τέμπη

Σταθμάρχης στην Καλαμπάκα αρχικά ο 59χρονος  

Ο 59χρονος φέρεται επίσης από κτηνοτρόφος σε χωριό της Καρδίτσας να έγινε αχθοφόρος στον ΟΣΕ. Μετατάχθηκε αργότερα στο  Υπουργείο Παιδείας και τελικά επέστρεψε μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στον ΟΣΕ,  για να τοποθετηθεί αρχικά στη θέση του σταθμάρχη στον σταθμό της Καλαμπάκας.

Κούγιας για Τέμπη: Με παρέμβαση πολιτικού τοποθετήθηκε ο σταθμάρχης!  

«Ο πρώτος μήνας της εργασίας του ήταν εδώ, στην Καλαμπάκα» δήλωσε συνάδελφός του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο οποίος πρόσθεσε ότι η δουλειά του σταθμάρχη εκεί δεν έχει καμία σχέση με τις απαιτήσεις και την πίεση της Λάρισας.

Βουλευτής ΝΔ Στέλλα Μπίζιου: «Επιχειρούν να με συνδέσουν με τον σταθμάρχη»

Λίγες ημέρες είχε στη Λάρισα  

Εργάστηκε εκεί για μόλις έναν μήνα και παραδόξως κρίθηκε έτοιμος  να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του σταθμάρχη στη Λάρισα,  στον τρίτο κρισιμότερο σταθμό του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.   

 

Η πρώτη του βάρδια  μάλιστα ως σταθμάρχης Λάρισας, χωρίς να τον επιβλέπει άλλος  ήταν την Παρασκευή, πριν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Δηλαδή, 5 μόλις μέρες πριν το δυστύχημα στα Τέμπη.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



Πηγή www.star.gr