Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, 15:24

H Athens Xclusive Designers Week, η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, επιστρέφει για 27η σεζόν έχοντας μεταμορφωθεί σε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής, το οποίο θα μεταδοθεί σε πρώτη προβολή από το LiFO.gr.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα ταλέντα θα παρουσιάσουν τις καινούριες τους συλλογές μέσα από εμπνευσμένα fashion films και επιδείξεις μόδας, τα οποία θα προβληθούν σε 7 καθημερινά επεισόδια στην custom page της AXDW στο LiFO.gr. Από τα επεισόδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιλεγμένες στιγμές από τις backstage προετοιμασίες, after show συνεντεύξεις και πολλά ακόμα highlights, που θα μεταφέρουν τον παλμό της μόδας!

Μεγάλος χορηγός της φετινής digital edition της Athens Xclusive Designers Week είναι το Pantene, με τη νέα σειρά του Pro-V miracles για δυνατά και μακριά μαλλιά.

Ανάμεσα στους σχεδιαστές που θα απολαύσουμε στην Athens Xclusive Designers Week by Pantene είναι οι (αλφαβητικά) Deux Hommes, Celia Kritharioti, Kathy Heyndels, Lakis Gavalas, Orsalia Parthenis, Tassos Ntove, Valtadoros, Vassilis Zoulias.

Επιπλέον, η εταιρεία Juicy Couture, καθώς και το πολυτελές κατάστημα Aesthet, που διαθέτει συλλογές αποκλειστικά ελληνικών fashion brands, θα πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας, οι οποίες θα κινηματογραφηθούν και θα προβληθούν στο πλαίσιο της διαδικτυακής AXDW.

Βασίλης Ζούλιας

Λάκης Γαβαλάς

Επίσης, όπως πάντα, η διοργάνωση θα αφιερώσει μία ολόκληρη ημέρα στους νέους σχεδιαστές, με τη γαλλική μπίρα 1664 Blanc να «αγκαλιάζει» για ακόμα μία σεζόν τους νέους σχεδιαστές ως χορηγός του θεσμού των New Designers Awards. Επιπλέον η σχολή μόδας Romina Karamanea θα παρουσιάσει τις δημιουργίες των τελειόφοιτων σπουδαστών της μέσα από ένα μοναδικό fashion show.

Πάρης Βαλταδώρος

Orsalia Parthenis

Επίσημοι συνεργάτες είναι η σχολή Freddy MakeUp Stage, που επιμελείται το μακιγιάζ των μοντέλων, και η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, που έχει αναλάβει το haistyling. Χορηγός των προϊόντων haistyling είναι η γαλλική εταιρεία René Furterer.

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία της φετινής διοργάνωσης είναι το Fashion Design Project by Nivea Black and White, όπου δίνεται η δυνατότητα σε νέους επίδοξους σχεδιαστές μόδας να δημιουργήσουν ένα look με θέμα το άσπρο-μαύρο και να κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στην επόμενη εβδομάδα μόδας, καθώς και ένα χρηματικό έπαθλο 1.000€ για να σχεδιάσουν και να παραγάγουν την πρώτη τους συλλογή!

Επίσημος χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Academias Hotel, Autograph Collection. Επιπλέον τη διοργάνωση υποστηρίζουν τα ροφήματα Starbucks RTD Coffee, το νερό Minoa Water, καθώς και η εταιρεία Visual Graphics, που προμήθευσε τη διοργάνωση με τα ευφάνταστα T-shirts.

Μέσα στην τόσο δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η Athens Xclusive Designers Week by Pantene συνεχίζει δυναμικά, έχοντας ως στόχο τη στήριξη της εγχώριας βιομηχανίας της μόδας και των Ελλήνων δημιουργών και την παρακίνηση του κοινού να επιλέγει ελληνικά για να συμβάλει στη βιωσιμότητα του κλάδου.

Η προβολή των επεισοδίων της Athens Xclusive Designers Week by Pantene στο Lifo.gr προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβριο, ενώ οι τελικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή www.zougla.gr