Διπλή… «δολοφονία» μπορούμε να πούμε πως «διέπραξε» ο πρώην υποψήφιος του GNTM 3, Κωνσταντίνος Μελισσάς, ο οποίος δεν κατάφερε να είναι ανάμεσα στην 20αδα που μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star. Ο παίκτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη σύντομη εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους «κόπηκε», από την επόμενη φάση.

Και στο σημείο αυτό προχώρησε στο διπλό «έγκλημα», αφού είπε «αείμνηστο» τον ολοζώντανο Γιώργο Καράβα, ενώ και την ελληνική γλώσσα «σκότωσε», διότι προφανώς άλλο ήθελε να πει.

«Δεν πέρασα γιατί όπως είπε και ο αείμνηστος Γιώργος Καράβας δεν ταίριαζα μάλλον για το κόνσεπτ τους. Το κλικ το είχα απλά πιστεύω ότι οι κριτές, λίγο εκεί ο κύριος Σκουλός μπορεί να έβαλε το χεράκι του, δεν του άρεσε τόσο το όλο κόνσεπτ με εμένα και το plus size. Το plus size δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα», είπε ο Κωνσταντίνος Μελισσάς.

Στο Happy Day έμειναν.. κάγκελο με τον Δημήτρη Παπανώτα να συμπληρώνει: «Να το πούμε κι αυτό για τα ελληνικά που δολοφονήθηκαν».



Πηγή www.newsbeast.gr