Ο Ορέστης Χαλκιάς μιλάει για τους γονείς και τα παιδικά του χρόνια στο «DOT.»

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το «Maestro» όπου ξεχώρισε για το ταλέντο και την ερμηνεία του. Ο Ορέστης Χαλκιάς, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου στον καναπέ του «DOT.» και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για όλα. Το casting για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον ίδιο τον Χριστόφορο, τους επίσης ηθοποιούς γονείς του, αλλά και την… κοπέλα του.

Ορέστης Χαλκιάς: Η ηλικία, οι ηθοποιοί γονείς του και η σύντροφός του

Οι δυσκολίες του επαγγέλματος και οι γονείς… επίσης ηθοποιοί

«Μεγάλωσα σε ένα πλαίσιο που έβλεπα όλες τις παθογένειες του χώρου. Έχω ζήσει και την ανεργία, τις δυσκολίες. Όλο αυτό με προσγείωνε. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν έχω πίστη στον εαυτό μου, αλλά έχω μία επίγνωση του που πήγα να μπλέξω» δηλώνει για τους επίσης ηθοποιούς γονείς του και συμπληρώνει:

«Είμασταν μία οικογένεια βουτηγμένη στη δημιουργικότητα και την ανάγκη της επιβίωσης. Δηλαδή, το να κάνει ξαφνικά ο πατέρας μου που έχει κάνει μία ζηλευτή καριέρα στο θέατρο καρναβάλι, μου έδωσε να καταλάβω ότι το έκανε για να βρει τρόπο να τρώμε και εμείς στο σπίτι»

Το Casting για σειρά που δεν ήξερε ότι θα ήταν το… Maestro

«Πάμε στο Casting. Προβάρουμε στο σκοτάδι και ξαφνικά μπαίνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Γλυκύτατος. Για να πω, όμως, και την αλήθεια η Δάφνη (σ.σ. η κοπέλα μου) είχε κάνει προοικονομία για όλο αυτό. Είχε προβλέψει ότι το Casting γίνεται για σειρά του Παπακαλιάτη, διαβάζοντας το σενάριο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει πολύ χαβαλέ μέχρι τη στιγμή που θα πει “πάμε”»

Ορέστης Χαλκιάς: Ο ρόλος του ομοφυλόφιλου στο «Maestro» και η σύντροφός του

Οι λακωνικές δηλώσεις για την κοπέλα του

«Πέρασα κόβιντ με την κοπέλα μου. Η κοπέλα μου είναι στήριγμα. Μπορεί να τσακωνόμαστε, αλλά με στηρίζει. Είμαστε μαζί 7 χρόνια»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr