Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 00:10

Απίστευτο αυτό που συνέβη  στην Κοινότητα Μετοχίου του Δήμου Δυτ. Αχαϊας, όταν εμφανίστηκαν νοσηλευτές για την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού και κάποιοι άρχισαν να τους πετούν δυναμιτάκια!

Μάλιστα η δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της αναφέρεται και καταδικάζει το γεγονός.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε το παρακάτω σχόλιο-απάντηση σχετικά με ανάρτηση στο διαδίκτυο του προέδρου της τοπικής κοινότητας Μετοχίου:

«Ο ρόλος του Προέδρου της Κοινότητας είναι να διεκδικεί. Να συνεργάζεται με την δημοτική αρχή. Να εργάζεται για την κοινότητά του προσφέροντας στους συνδημότες του, υπηρετώντας παράλληλα με σεβασμό και ήθος το αξίωμα που του εμπιστεύτηκαν δημότες. Δυστυχώς ο πρόεδρος της Κοινότητας Μετοχίου, για πολλοστή φορά, υιοθετεί στρατηγικές για προσωπική προβολή και εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων, διαδικασίες που δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα των κατοίκων και της κοινότητας του.

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μετοχίου ενημερώθηκε έγκαιρα και έγκυρα από Αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Λαρίσου για τη διενέργεια των Rapid Test, τα οποία διενεργήθηκαν από κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο Λάππα με την τεχνική υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Στην διαδικασία αυτή, κρίσιμη για την υγεία της Κοινότητας επέλεξε να μην συμμετάσχει, όπως και σε μια σειρά κορυφαίων θεμάτων που απασχολούν την Κοινότητα του, όπως το νερό, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, αθλητικές υποδομές κ.α.

Είναι απορίας άξιο πως ο Πρόεδρος της Κοινότητας δεν ανέφερε στην ανάρτηση του τίποτα για την πρωτοφανή και απαράδεκτη επίθεση με δυναμιτάκια, εναντίον των νοσηλευτών που ήρθαν και διενήργησαν τα τεστ διερεύνησης κρουσμάτων κορωνοϊού, η διαδικασία συνεχίστηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας. Συμφωνεί με τις φασιστικού τύπου συμπεριφορές που είχαν στόχο να ματαιωθεί η διενέργεια των τεστ και να εκθέσουν την Κοινότητά του στο πανελλήνιο;

Καλούμε για μια ακόμη φορά Πρόεδρο της Κοινότητας Μετοχίου να αφήσει τους θεατρινισμούς και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να υπηρετήσει με σεβασμό θεσμό του Προέδρου. Ως Δημοτική αρχή δηλώνουμε ότι στηρίζουμε όπως έχουμε καθήκον και υποχρέωση την Κοινότητα Μετοχίου και επιθυμούμε την καλή συνεργασία με το Πρόεδρό της. προσωπικές επιλογές, οι ύβρεις, οι συκοφαντίες και οι συνεχής προσπάθειες σπίλωσης της δημοτικής αρχής δεν επιλύουν κανένα πρόβλημα του δημότη.

Ο καθένας από εμάς αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη ενώ ο λαός της Δυτικής Αχαΐας έχει κρίση και αντιλαμβάνεται».

Πηγή: tempo24.news


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 00:16

Πηγή www.zougla.gr