Οι «Backstreet Boys» συμμετείχαν στο χριστουγεννιάτικο show «A Very Backstreet Holiday», που γυρίστηκε αυτόν τον μήνα στο Λος Άντζελες και επρόκειτο να προβληθεί στο ABC. 

Τα μέλη του συγκροτήματος «Backstreet Boys» - Φωτογραφία AP

μέλη του συγκροτήματος «Backstreet Boys» – Φωτογραφία AP

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως του Variety, η μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση του συγκρότηματος δε θα βγει στον αέρα, γιατί σε βάρος του Νικ Κάρτερ, κατατέθηκε μήνυση για βιασμό με αυτισμό  2001. Να σημειωθεί πως η μετάδοση της συναυλίας ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Δεκεμβρίου. 

O Nick Carter αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανήλικης που διαπράχθηκε το 2001 - Φωτογραφία AP

O Nick Carter αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανήλικης που διαπράχθηκε 2001 – Φωτογραφία AP

Η 39χρονη ΑμεΑ Σάνον Ρουθ, υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατά του γνωστού τραγουδιστή. Όπως υποστήριξε, η επίθεση έγινε τον Φεβρουάριο του 2001, μετά από συναυλία των «Backstreet Boys» στα πλαίσια περιοδείας τους, στην Τακόμα της Ουάσινγκτον, στο λεωφορείο που μετέφερε το συγκρότημα. 

Το θύμα είχε δεχτεί πρόταση να επισκεπτεί το πολυτελές πούλμαν, πράγμα που έγινε με τον τραγουδιστή να της προσφέρει αλκοόλ που το αποκαλούσε «χυμό VIP» και να της ζητά να επιδοθεί σε άσεμνες σεξουαλικές πράξεις κι εκείνη να τον υπακούει κλαίγοντας. Στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα κρεβάτι, όπου έγινε ο φερόμενος βιασμός.

Ο Νικ Κάρτερ από την άλλη πλευρά ξεκαθαρίζει μέσω του δικηγόρου του ότι οι ισχυρισμοί της 39χρονης είναι «ανυπόστατοι». «Δυστυχώς, η κυρία Ρουθ χειραγωγείται εδώ και αρκετά χρόνια για να διατυπώνει κατηγορίες εις βάρος του Νικ, κατηγορίες που έχουν αλλάξει επανειλημμένα και σε σημαντικό βαθμό με το πέρασμα των ετών. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ένας καιροσκόπος δικηγόρος. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθεια στην καταγγελία, κάτι που αναμφίβολα θα συνειδητοποιήσει γρήγορα το δικαστήριο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Page Six, μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή.

 

Διαβάστε όλα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr