Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Θύμα μπούλινγκ έπεσε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, που γνωρίσαμε από τη σειρά Κομάντα & Δράκοι, στα Χανιά της Κρήτης όπου ζει με την οικογένεια του.

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο Ντόντος από το «Κομάντα και Δράκοι»

Την είδηση την έκανε γνωστή η αδελφή του «Ντόντο», η οποία ανάφερε μέσα από μία ανάρτηση πως πελάτισσα αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει, καθώς του είπε χαρακτηριστικά: «Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ», ζητώντας επίμονα να δει τον εργοδότη του.

Η Ναταλία Γερμανού ασχολήθηκε με το σχετικό συμβάν στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μην μπορώντας να κρατήσει την έντασή της παρακάλεσε την συγκεκριμένη γυναίκα να μην παρακολουθήσει ξανά την εκπομπή της, αν τη βλέπει, καθώς δε θέλει τέτοιους τηλεθεατές.

«Θα μου επιτρέψετε…Ίσως λίγο υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε στον αυθορμητισμό μου; Αν μας βλέπει η κυρία αυτή, που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί άσχημα. Μη μας ξαναδείτε! Δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό και το κλείνω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Ναταλία Γερμανού: Η ανάρτηση μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον Alpha

Λίγο νωρίτερα ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μίλησε στην εκπομπή του Alpha κι αποκάλυψε πως δεν ήταν ωραία η συμπεριφορά της συγκεκιρμένης κυρίας, ωστόσο τόνισε πως αγαπάει πολύ τον εργοδότη του γιατί διευθέτησε απευθείας το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr