Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε γυμναστική και παράλληλα έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. 

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Η περιπέτεια με την υγεία του και το χειρουργείο

Ο ίδιος έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στο Πάντειο. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει τις σπουδές τους, καθώς τον κέρδισε η αγάπη του για το τραγούδι. 

Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για μεταγραφή της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι του Mega. «Αποκλείεται η Ναταλία Γερμανού να πάει στο Mega. Το τηλεοπτικό της σπίτι είναι ο Alpha», ξεκαθάρισε ο συνεργάτης της, αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Νέο hair look για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη!

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απάντησε στην κάμερα του Breakfast@Star για την πολυσυζητημένη μεταγραφή της Ναταλίας Γερμανού στο Mega

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απάντησε στην κάμερα του Breakfast@Star για την πολυσυζητημένη μεταγραφή της Ναταλίας Γερμανού στο Mega

Ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε ότι συμβουλεύονται ο ένας στον άλλο στα ερωτικά. «Η Ναταλία Γερμανού με συμβουλεύει για τα ερωτικά μου κι εγώ εκείνη για τα δικά της. Πάει καλά. Είμαστε και οι δυο μόνοι», είπε με χιούμορ ο τραγουδιστής.

«Η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν φαβορί και μπορεί να έπαθαν σοκ που δε νίκησαν. Όλοι ασχολούνται με την αντίδραση της Φωτεινής, ενώ ο Πάνος ήταν ο διαγωνιζόμενος», ήταν το σχόλιό του για τις δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα, μετά τον τελικό του J2US.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αναφέρθηκε και στην πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή του λέγοντας πως ήταν τότε που νόμιζε ότι ο Γιώργος Σαμπάνης του απηύθυνε τον λογό, ενώ στην πραγματικότητα δεν τον είχε προσέξει. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr