Στην ενότητα «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «[email protected]» και τη Φωτεινή Ψυχίδου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου και αποκάλυψε πως είναι η τελευταία φορά που δίνει τηλεοπτική συνέντευξη και πως η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας της Φαίης Σκορδά.

Μάλιστα, η ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξομολογήθηκε τι θέλει να φοράει στην κηδεία της.

«Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά. Μη με ρωτήσεις γιατί, είναι θέμα μυαλού. Κοντεύω 50 χρόνια στο κουρμπέτι, σεβαστείτε το. Κάτι συμβαίνει για να είμαι τόσα χρόνια, πάνω από 45 χρόνια είμαι στο κουρμπέτι, από 6 ετών» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Δεν μου μιλάει πια ο Φρέντυ Γερμανός, δεν έρχεται στα όνειρά μου. Αισθανόμουν στον συγκεκριμένο καναπέ που έφυγε ο Φρέντυ Γερμανός μια δόνηση» τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Σταμάτησα να κάνω χιούμορ γιατί δεν το αντιλαμβάνονται».

«Την τελευταία μου μέρα θα την περάσω με το σκυλάκι μου και τον Δημήτρη. Θα κάνουμε διάφορα. Στην κηδεία μου θα έρθει όλη η Ελλάδα. Θα είμαι ντυμένη με τη γούνα μου, κυρία θα φύγω» σημείωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Πηγή www.newsbeast.gr