Δείτε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή

Σε πρόσφατη συναυλία του στη Φρανκφούρτη, πολύ γνωστός τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με μερικά από τα συμπτώματα του Τουρέτ, την ώρα που τραγουδούσε.

Ο λόγος για τον Λιούις Καπάλντι, που παρότι φαίνεται κάτι να μην πηγαίνει καλά, συνεχίζει την performance του, συγκινώντας τους θαυμαστές του, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί του την επιτυχία Someone You Loved.

Παρά τις προσπάθειές του να μην επηρεαστεί η live εμφάνισή του, οι σπασμοί που είχε κλιμακώθηκαν και σε κάποιο σημείο του σόου, φαίνεται να απομακρύνεται από το μικρόφωνο.

Viral πλέον κλιπ στην πλατφόρμα του TikTok δείχνει τον Καπάλντι να κάνει μερικά βήματα πίσω και να διακόπτει για λίγο τη ροή της ερμηνείας του, την ίδια ώρα που το κεφάλι κι ο ώμος του φαίνονται να συσπώνται ανεξέλεγκτα.

Παρόλα αυτά, το κοινό έδειξε τη στήριξή του στον αγαπημένο του τραγουδιστή και έσπευσε να δείξει την υποστήριξή του, συνεχίζοντας το κομμάτι από εκεί που το άφησε ο Καπάλντι.

@katharina.shry we support you!! @Lewis Capaldi #konzert #frankfurt #lewiscapalditour #foryou #fyp ♬ Originalton – 🤍

Δείτε το σχετικό βίντεο

Λίγο αργότερα, ο ποπ σταρ ανέκτησε την ψυχραιμία του και να συνεχίζει το σόου.

Ο Σκωτσέζος μουσικός έχει μιλήσει ανοιχτά για το Σύνδρομο Τουρέτ το οποίο του προκαλεί ορισμένα «τικ» σε στιγμές έντονου στρες, κούρασης κι άγχους.

Μετά τη δημοσίευση τόσο αυτού, όσο κι άλλων σχετικών βίντεο, τα σχόλια για τον Καπάλντι και τη συμπεριφορά του κοινού του πήραν… φωτιά!.

Δείτε το κλιπ του Someone You Loved

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr