Δείτε το βίντεο που πόσταρε η Κατερίνα Στικούδη

Τις τελευταίες μέρες πολλά είναι τα σχόλια που δέχεται στα social media η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ολόγυμνη και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

Η τραγουδίστρια δέχτηκε κάποια σχόλια για τα κιλά της, όπως αναφέρει κι η ίδια σε σχετικές αναρτήσεις που κάνει στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς από τους followers της να τη ρωτούν αν περιμένει δεύτερο παιδάκι μετά τον μικρό Βύρωνα.

Πριν από λίγους μήνες, η τραγουδίστρια, παρουσιάστρια κι ηθοποιός ανέβασε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι επιβεβαιώνοντας ότι τα παραπάνω κιλάκια της οφείλονται στο φαγητό κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. «Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος», είχε αναφέρει.

Η «καυτή» performer έπανήλθε στο θέμα με νέα βιντεάκι στο TikTok, όπου ενημέρωσε όσους ασχολούνται με τα κιλά της, κάνοντας λόγο για δεύτερη εγκυμοσύνη της ότι δεν περιμένει δεύτερο μωράκι με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Κατερίνα Στικούδη: «Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση»

Λαμπερή όπως πάντα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Κατερίνα Στικούδη απαντά για ακόμη μία φορά: «Εγώ τα κιλά των εορτών τα έχασα. Εσύ θα πας στον οφθαλμίατρο; Δεν είμαι έγκυος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr