Την ενόχλησή της με τη στάση που κράτησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απέναντι στη δημοσιογράφο της εκπομπής της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη συνάντησε την πρώην παίκτρια του GNTM και της ζήτησε να σχολιάσει την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, όπου τα σχόλια ανέφεραν πως δίπλα της στέκεται η φημολογούμενη σχέση της, ο Χρήστος Μάστορας.

Το μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, βλέποντας την κάμερα και τη δημοσιογράφο, συνέχισε να περπατά και όχι απλά δεν έκλεισε το κινητό της για να απαντήσει στη δημοσιογράφο, αλλά την απέφυγε έχοντας το τηλέφωνο στο αυτί της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις φήμες για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας απλά πως είναι μεγάλη θαυμάστρια του τραγουδιστή και συχνάζει με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Κατά τη διάρκεια του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να λέει: «Θα τα ακούσει», ενώ αμέσως μετά την προβολή του σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Θα μιλήσω. Κρίμα… κρατήστε με. Η Γαρυφαλλιά είναι ένα κορίτσι που το μάθαμε μέσα από το GNTM. Είναι πολύ ωραία κοπέλα, όταν τη γνώρισα εγώ είχε και συστολή, γλυκύτατη, ευγενέστατη. Δεν ξέρω αν τα έχει ή δεν τα έχει με τον Χρήστο Μάστορα, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν σταματούσαν στον δρόμο τον Χρήστο ποτέ δεν θα το ‘κανε αυτό. Δεν θα ήταν με το κινητό, δεν θα έτρεχε και θα αδιαφορούσε για τη δημοσιογράφο».

«Ήταν αγένεια, ειδικά από ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν έχει την εμπειρία, ας κρατήσουμε αυτό» θέλησε να τη δικαιολογήσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Να ‘ταν κάποια άλλη, να ‘ταν η Βανδή, να το καταλάβω. Αλλά επειδή ο Χρήστος έχει αυτή την παιδεία και είναι πάντα καταπληκτικός με τους δημοσιογράφους, λάθος συμπεριφορά» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην Κατερίνα Καινούργιου – «Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;»

Λίγο αργότερα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μαθαίνοντας τα όσα ειπώθηκαν, θέλησε να δώσει την απάντησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί και καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται από στερεοτυπικές ερωτήσεις που αφορούν στην ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μια γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της.

Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Για δεν με ρωτάτε κάτι για την εταιρία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα, όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν», έγραψε στα stories της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και σημείωσε:

«Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Κανούργιου».

Πηγή www.newsbeast.gr