Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021, 01:51

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ο Βασίλης, ο οποίος παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη μια συγκλονιστική συνέντευξη.

Ο Βασίλης είναι ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση κατά γνωστού θεατρανθρώπου για βιασμό κι αποπλάνηση ανηλίκου, έπειτα από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση που ξεκίνησαν στον χώρο του θεάματος.

«Ζω χρόνια στο εξωτερικό και περίμενα αυτήν την στιγμή. Δεν ήθελα να κάνω καταγγελία από social αλλά να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και να πάει η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Τα τελευταία χρόνια είχα ανάγκη να μοιραστώ κι έλεγα σε φίλους αν βρείτε κάποιον με παρόμοια εμπειρία, φέρ’ τε με σε επαφή γιατί θέλω να κινηθώ νομικά. Όταν έγινε αυτό με την Μπεκατώρου, είπα είναι η στιγμή να κάνω. Στα 15 είχαμε δημιουργήσει θεατρικό εργαστήρι και μία καθηγήτρια μας πρότεινε να πάμε σε μια παράσταση. θέατρο ήταν σχεδόν άδειο, ήμασταν το μόνο σχολείο και μας έβαλαν μπροστά. Κατά την διάρκεια της παράστασης ένιωσα ότι ο φερόμενος θύτης με κοιτούσε. Λόγω του νεαρού της ηλικίας ήμουν μπερδεμένος και δεν ήξερα αν ήταν μέρος του ρόλου. Όταν τελείωσε η παράσταση πήγαμε στα παρασκήνια να δούμε τους ηθοποιούς κι ο συγκεκριμένος μου είπε κάθισε δίπλα μου. Ένιωσα ξεχωριστός, ότι έχω ταλέντο. Την επόμενη μέρα δώσαμε ραντεβού να μιλήσουμε για το θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021, 01:51

Πηγή www.zougla.gr