Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 23:14

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. 

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική του καταστροφή, πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του ξεκινώντας από μηδέν, αλλά και για παρασκήνιο πίσω από την «ιστορική» συνάντηση Βίσση – Βανδή.

«Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει και πλάτες στα προσωπικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just. Έλεγα στην Άννα, “Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε”. Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε “Δεν θέλει η Άννα” ή Άννα μου έλεγε το αντίθετο. Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just μου έλεγαν, “Αποκλείεται να γίνει” μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο… Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου… Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”» ανέφερε για το παρασκήνιο της πρώτης τηλεοπτικής συνάντησης Βίσση – Βανδή.

Η οικονομική καταστροφή

«Είχα τζίρο 5 εκατ. ευρώ. Δεν μου έφταναν ήθελα κι άλλο. Τώρα όμως περνάω καλά με αυτά που κάνω. Ήμουν ερωτευμένος. Σε ένα ταξίδι από την Αθήνα στο Βερολίνο. Σκεφτόμουν μια αφορμή να πηγαινοέρχομαι και να μην πληρώνω εισιτήρια και σκέφτηκα να κάνω μια ταξιδιωτική εταιρεία. Στην αρχή πήγαινε πάτος. Βρήκα έναν τοκογλύφο για να το ανοίξω και δεν ήξερα πως να ξεπληρώσω… Έπεφτα στα πατώματα που δεν πήγαινε καλά. Σε ένα μπαρ στο Βερολίνο γνώρισα έναν τύπο μέσα σε εφτά μήνες πούλησα 700.000 αεροπορικά εισιτήρια. Ήταν η αρχή… Ήμουν όμως ο ίδιος Νίκος, δεν άλλαξα. Ζούσα στη Νέα Υόρκη σε έναν ουρανοξύστη… Είχα 5 εκ. ευρώ και νόμιζα ότι ήταν 5 δις. εκεί τα λεφτά μου δεν έφταναν ούτε για έναν μήνα. Εκείνη την εποχή όλοι έβριζαν Bieber κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς μου βρισκόταν ο Bieber πήγα και του έδωσα ένα εισιτήριο δωρεάν για να πάει όπου θέλει και έγινα γνωστός παντού. Όλο αυτό κράτησε 6,5 χρόνια. Ήμουν 29 χρονών. Ήμουν πολύ μικρός για αυτή την επιτυχία…

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 23:14

Πηγή www.zougla.gr