Εδώ και δέκα χρόνια η Βουλίτσα και ο Μηνάς μας κρατούν συντροφιά μέσα από τις ιστορίες και τα ευτράπελα που παθαίνουν στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Από του χρόνου όμως το ζευγάρι αυτό δε θα είναι πια μαζί, καθώς η Βουλίτσα, κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σίριαλ. 

H Ελένη Κοκκίδου, η «Βουλίτσα» της Μουρμούρας με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ Αντώνη Αντωνίου - NDPPhoto

H Ελένη Κοκκίδου, η «Βουλίτσα» της Μουρμούρας με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ Αντώνη Αντωνίου – NDPPhoto

Η χαριτωμένη, αεικίνητη και πάντα ζωηρή Βουλίτσα δε θα πειράζει άλλο τον μονόχνωτο, αλλά καλόκαρδο Μηνά, για τον οποίο η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητά νέα παρτενέρ. 

«Βόμβα»: Ποιοι ηθοποιοί αποχωρούν από τη «Μουρμούρα»

Μιλώντας στο «Πρωινό μας», η Ελένη Κοκκίδου εξήγησε τους λόγους της απόφασής της να αποχωρήσει από την επιτυχημένη σειρά του Alpha. 

Η Ελένη Κοκκίδου από του χρόνου δε θα συμμετέχει στη σειρά «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» - NDPPhoto

Η Ελένη Κοκκίδου από του χρόνου δε θα συμμετέχει στη σειρά «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» – NDPPhoto

«Για μένα η Μουρμούρα λήγει φέτος. Νιώθω ότι δέκα χρόνια είναι υπέρ αρκετά. Θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα όσα είχα να δώσω, πήρα ότι ήταν να πάρω και από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Δεν ήταν ρουτίνα. Φεύγω πριν γίνει ρουτίνα», είπε.

Η Κοκκίδου… υπέφερε, αλλά τα κατάφερε

Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι υπάρχει περίπτωση να κάνει και του χρόνου κάποιο guest, και να δούμε σε κάποια επεισόδια και πάλι τη Βούλα να μπαίνει στη ζωή του Μηνά. 

Ελένη Κοκκίδου: «Έπαθα βαριά νεκρωτική πνευμονία. Περίμεναν να πεθάνω»

«Το κατάλαβαν όπως τους το εξήγησα. Ο Αντώνης Αντωνίου δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά γνωρίζω ότι επιθυμεί πολύ να συνεχίσει. Ήταν ο πρώτος που είπα ότι θα φύγω», συνέχισε η Ελένη Κοκκίδου.

Αυτή δε θα είναι η μοναδική αποχώρηση από τη σειρά. Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δε θα δούμε ούτε τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ούτε τη Μαρία Χάνου, καθώς ολοκληρώνται η συνεργασία τους με την παραγωγή. 

«Αυτό που γίνεται με τη Βανδή και τον Μπισμπίκη είναι σαν αυτό που έγινε με τον Ανδρέα και τη Δήμητρα»

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα σχόλια που γίνονται για τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη και για τις εκδηλώσεις αγάπης του ζευγαριού. 

Ελένη Κοκκίδου: Ο λόγος που ποτέ δεν έκανε παιδιά

«Σε αυτή την περίπτωση, το ιδιωτικό φωτίστηκε κι έγινε δημόσιο κι αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στον κόσμο. Όταν ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά υπάρχει μια ιερότητα και όταν το φέρνεις στο φως αυτό χάνεται. Ίδια περίπτωση ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr