Βέροια: Οι τελευταίες στιγμές της 29χρονης μητέρας με το μωρό στην αγκαλιά – Βίντεο από Mega

Ένα βίντεο-«γροθιά στο στομάχι» που απεικονίζει την 29χρονη μητέρα να κρατά στα χέρια της το 11 μηνών βρέφος της στη Βέροια λίγο πριν κατευθυνθεί στον ποταμό Αλιάκμονα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον πνιγμό του μωρού της στον ποταμό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη – «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα το έσωζα»

Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που έφερε στη δημοσιότητα το Mega καταγράφει την 29χρονη μητέρα να κρατά το βρέφος στην αγκαλιά της στο κέντρο της Βέροιας.

Στο βίντεο φαίνεται μία γυναίκα, η οποία έχει ένα μωρό στην αγκαλιά της, να περπατά στην οδό Θερμοπυλών στο κέντρο της Βέροιας την παραμονή Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 14:40.

Βέροια: «Σκότωσε το μωρό της από εκδίκηση στον σύντροφό της»

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 29χρονη μητέρα πήρε το παιδί της και έφυγε με ταξί από το σπίτι της στον Σταυρό Ημαθίας γύρω στις 14:15 με προορισμό τη Βέροια. Η απόσταση μέχρι εκεί είναι γύρω στα 15 με 20 λεπτά.

 29χρονη μητέρα στη Βέροια

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα στην απολογία της η 29χρονη που κρίθηκε προφυλακιστέα 

Ο οδηγός ταξί την άφησε στην οδό Θερμοπυλών, ενώ στη συνέχεια η 29χρονη πήγε σε άλλη πιάτσα ταξί, επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα και βρέθηκε στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα, όπου και σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Αλιάκμονας: «Μπουσουλούσε και έπεσε» – Η μητέρα «σπάει» τη σιωπή της

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη 

Η μητέρα δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα σήμερα στην απολογία της, γι΄αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η προφυλάκισή της.

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα το έσωζα. Δεν το πέταξα στο νερό, μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κατηγορούμενη άκουσε ψύχραιμη την απόφαση. Εντός των επόμενων ωρών θα οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών, ενώ ζητήθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



Πηγή www.star.gr