Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Καλπακίδη

Η καριέρα του απογειώθηκε με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του καφετζή.

Αλέξανδρος Καλπακίδης: Σε πρεμιέρα με την εντυπωσιακή σύζυγό του

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, με τη μεγάλη καριέρα στο θέατρο, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου και μίλησε για το πώς τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία στη ζωή του αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ1, Κάνε Ότι Κοιμάσαι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίοδο που έζησε στο Βερολίνο και τις τις σπουδές του και την επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και για τη σύζυγό του, Εύη Τσιαβαλιάρη.

Ο ηθοποιός με τη γοητευτική σύζυγό του Εύη Τσιαβαλιάρη

Ο ηθοποιός με τη γοητευτική σύζυγό του Εύη Τσιαβαλιάρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κάποια στιγμή κάθομαι στο σπίτι και της λέω δεν παντρευόμαστε και εμείς; Mου είχε κάνει πρόταση γάμου δυo φορές και της είχα πει όχι. Της έλεγα “άστο μωρέ τώρα άλλη φορά”. Και μιλάμε για τρία χρόνια πριν. Δε θύμωσε, δε μου έλειπε κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Δε γεννήθηκα και μεγάλωσα με το ”θέλω να παντρευτώ”, δεν ξέρω γιατί», είπε με το γνωστό του χιούμορ. 

Ηθοποιός από «Άγριες Μέλισσες»: «Η Μαρία Κίτσου είναι πολύ ωραία τύπισσα!»

«Στα 19 μου γνώρισα μια παρέα και πήγαμε στο Βερολίνο για σπουδές, για θέατρο η παρέα μου, εγώ έψαχνα να δω τι θα κάνω στη ζωή μου. Μέναμε για ένα διάστημα στο ανατολικό Βερολίνο για περίπου έξι μήνες σε ένα σπίτι που είχαμε νοικιάσει», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr