Όσα είπε η Άση Μπήλιου στο Stars System το Σάββατο 11/3

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η εβδομάδα αυτή τα έχει όλα! Μπερδέματα, παρεξηγήσεις, εντάσεις, πάθη και εξελίξεις που θα κλονίσουν τις σχέσεις μας. Το ξεκίνημα της εβδομάδας εμπεριέχει σύγχυση και ασάφεια, μιας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα σχηματίσει δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Άρη και στη συνέχεια θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/03/2023 – 19/03/2023

Αυτές τις ημέρες λοιπόν μπορεί να μην ξέρουμε τι θέλουμε ή πώς να φερθούμε. Όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό μας και θα είμαστε επιρρεπείς στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Μείνετε λοιπόν μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας και μην βιαστείτε να πιστέψετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

H Πέμπτη 16/03/2023 θα είναι μια εκρηκτική μέρα, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Άρη δημιουργεί εντάσεις, επιθετικότητα και συγκρούσεις, και από την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια ακραία συναισθήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας, κτητικότητα και εμμονές. Στις 17/03/2023 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού και περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει έως και τις 11/04/2023. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μιλάει για αισθησιασμό και μας καλεί να ρίξουμε τους τόνους και να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας μας. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ερμή στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη ημέρα για συναντήσεις, επαφές, ραντεβού και συζητήσεις.

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη θα μας δώσει το θάρρος να εκφράσουμε όλα όσα σκεφτόμαστε, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις εάν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Στις 18/03/2023 το ευεργετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια όψη η οποία μπορεί να σταθεροποιήσει σχέσεις και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

Στις 19/03/2023 ο Ερμής εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει έως τις 03/04/2023. Αυτή η θέση του Ερμή θα μας βοηθήσει να κάνουμε ειλικρινείς συζητήσεις και να πούμε όλα θέλουμε στους άλλους έξω από τα δόντια. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσουμε τη βιασύνη και να αποφύγουμε τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να μας κοστίσουν.

Δείτε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr