Μια από τις πρώτες επιτυχίες του Κάρτερ ήταν  Crazy little party girl

Η σορός του Άαρον Κάρτερ, που βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του αποτεφρώθηκε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που διέρρευσαν πληροφορίες από πιστοποιητικό του θανάτου του.

Πέθανε σε ηλικία 34 ετών ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ!

Ο τραγουδιστής και ράπερ που έφυγε από τη ζωή Σάββατο 5 Νοεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών, ήταν ο μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ του γκρουπ, Backstreet Boys.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου TMZ, το Υπουργείο Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες αναφέρει στο πιστοποιητικό ότι ο Κάρτερ αποτεφρώθηκε στις 9 Νοεμβρίου κι οι στάχτες του δόθηκαν στην αδελφή του, Έιντζελ. Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι «θα καθοριστεί από την οικογένεια, ποιο θα είναι το τελευταίο μέρος της ανάπαυσής του».

Νικ Κάρτερ: Ο τραγουδιστής των Backstreet boys αποχαιρετά αδελφό του

Το πιστοποιητικό αποκαλύπτει επίσης, ότι πραγματοποιήθηκε νεκροψία, αλλά η επίσημη αιτία θανάτου τέθηκε υπό αναβολή προς το παρόν, καθώς χρειάζεται να γίνει περαιτέρω έρευνα της αστυνομίας.

Ο Κάρτερ άφησε πίσω του έναν γιο 11 μηνών και στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ. Το βίντεο αναρτήθηκε, μόλις μια μέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση του θανάτου του.

Άαρον Κάρτερ: Δοχεία πεπιεσμένου αέρα βρέθηκαν δίπλα στη σορό του

Ο τραγουδιστής έχει δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, που έφυγε από τη ζωή το 2012, σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγή www.star.gr