Μια φράση του Ρένου Χαραλαμπίδη στην Τζένη Μελιτά κατά τη διάρκεια της «επίσκεψης» του πρώτου στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» πριν μερικές μέρες συζητήθηκε έντονα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ζήτησε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην τον διακόπτει και η Τζένη Μελιτά είπε πως ο καλεσμένος έχει δίκιο και πρέπει να ολοκληρώσει.

Τότε ο Ρένος είπε τη φράση: «Θα να είσαι για να ». Η Τζένη Μελιτά τότε αντέδρασε και του απάντησε πως αυτό που είπε ήταν «λίγο σεξιστικούλι».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (09/11) ο Ρένος Χαραμπίδης ρωτήθηκε για το περιστατικό.

«Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα. Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι’ αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο, λέγοντας αυτό που πιστεύω» είπε μεταξύ άλλων ο Ρένος .

Πηγή www.newsbeast.gr