Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Δαδακαρίδης και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα και το γεγονός πως προβάλλονται σε μεγάλο βαθμό ειδήσεις για εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει τη χώρα και αφορούν κυρίως παιδιά.

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το μεγάλο όγκο πληροφοριών που μεταδίδονται καθημερινά.

«Στα δικαστήρια. Αν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ανθρώπους, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη βαρβαρότητα και να πούμε αυτός είναι και να τον αφήσουμε στην πλατεία του Συντάγματος και δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον συγκεκριμένο κύριο. Αυτό όμως είναι αυτοδικία. Χάνουμε την έννοια του νόμου, τι είναι σωστό και τι όχι. Όταν κάτι πάει στο δικαστήριο, οφείλει να το λύσει με τον τρόπο του. Το να είμαστε συνέχεια εμείς κοινωνοί του σκοταδιού και να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση, εγώ δεν θέλω. Δεν θέλω! Για ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά, σιχαίνομαι. Ζώα, παιδάκια, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

Δεν θέλω! Το κατάλαβα τη μία φορά και ποιος είναι. Ε κάθε μέρα δεν μπορώ να δω το ίδιο συγγνώμη. Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη αυτόν τον τύπο και να μην κάνω ανθρώπους και κάτι που θα εξελίξει την κοινωνία και τον πολιτισμό μου; Τις βαφτιστήρες μου, ανθρώπους που αγαπώ, τον σκύλο μου. Πρέπει να βλέπω αυτήν την αηδία; Τον άνθρωπο αυτόν;» είπε ο Δαδακαρίδης.

«Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου»

«Ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε και η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, οπότε έχω δύο τεράστιες οικογένειες. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά. Είναι η αδελφή μου και ο αδελφός μου στην Αγγλία και ο αδελφός μου ο Θανάσης στην Ελλάδα. Ήμουν τέσσερις μήνες συνολικά στην Αγγλία και 8 μήνες εδώ. Ήταν μία συζήτηση που έκαναν δυο τους κι αποφάσισαν συνειδητά ότι θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσω με τον πατέρα μου. δικοί μου γονείς είναι πιο… Σουηδοί. Αγαπιούνται πολύ και με έχουν μάθει ωραίες αξίες στη ζωή μου. Μετά ήρθε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου, η Νάντια, η οποία είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου για τον πατέρα μου και για εμάς όλους. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Ήμουν 7-8 χρονών όταν την γνώρισα κι εκείνη 23», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Δεν θα είχα ποτέ εφαρμογή γνωριμιών – Είμαι oldschool»

«Γενικά προσπαθώ να μένω γειωμένος. Σε κάποιους θα αρέσω και σε κάποιους άλλους όχι και είναι απόλυτα φυσιολογικό για να υπάρχει ισορροπία. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, οπότε προτιμώ να πατάω γη. Εάν είναι να βγω σε ραντεβού, θα δείξω αυτό που είμαι. Παλιά προσπαθούσα να δείξω τα καλύτερα χαρακτηριστικά μου. Αν είναι να παίξω και ρόλους στη ζωή μου, δεν έχει νόημα. Θέλω να είμαι εγώ» ανέφερε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Η ελευθερία μας φτάνει μέχρι να μας κόψουν το ρεύμα στα social media. Εμείς που μεγαλώσαμε χωρίς τηλέφωνα, ξέρουμε αυτή την εκδοχή. Παλιά παίρναμε τηλέφωνο αυτούς που πραγματικά θέλαμε να ακούσουμε. Είναι τεράστιο το άλμα της τεχνολογίας, είναι φοβιστικό απέναντι στο συναίσθημα. Ο αδερφός μου που είναι νεότερος και ζει αυτό το στάδιο, μου είπε ότι άνθρωποι επικοινωνούν πολύ πιο εύκολα άλλα πράγματα, παρά το συναίσθημα. Δεν έχω εφαρμογή γνωριμιών. Ξέρω πολύ καλά τι είναι και τη χρήση του αλλά δεν έχω. Είμαι oldschool. Μου αρέσει να βλέπω τον άλλον όπως είναι, να τον μυρίσω και εάν είναι να φάω την ήττα να τη φάω εκείνη τη στιγμή. Θέλω να βλέπω τον άλλον έστω και για μία φορά» τόνισε ο ηθοποιός.

Πηγή www.newsbeast.gr