Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη αλλά και φωτογράφιση προχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο Allure και αναφέρθηκε στα δημοσίευματα που τη χαρακτήριζαν «εγωίστρια» και πως «την ένοιαζε μόνο η καριέρα της» όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας με τους πρώην συζύγους της.

Η Τζένιφερ Άνιστον μάλιστα απάντησε και στα δημοσιεύματα που κυριαρχούσαν στον ξένο Τύπο πως χώρισε από τον σύζυγό της επειδή εκείνη δεν ήθελε να κάνει παιδί ενώ αναφέρθηκε και στις ανεπιτυχείς προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης που έκανε.

«Στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι» λέει η Άνιστον και στη συνέχεια εξηγεί ότι: «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος».

«Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια. Έδωσα τα πάντα σε αυτό. Θα έδινα τα πάντα αν κάποιος μου έλεγε: “Κατάψυξε τα ωάριά σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο σάλπαρε».

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι «Δεν έχω μετανιώσει. Αισθάνομαι πραγματικά μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορώ να κάνω. “Μπορώ; Ίσως. Ίσως…” Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό».

Για δημοσιεύματα που την ήθελαν «εγωίστρια» απέναντι στο κομμάτι της μητρότητας, η 53χρονη Τζένιφερ Άνιστον τόνισε: «Οι τίτλοι έγραφαν ότι ήμουν απλώς εγωίστρια και με ένοιαζε η καριέρα μου. “Θέλει να είναι επιτυχημένη και να μην έχει παιδί”. Και ότι ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν επειδή δεν θα του έδινα παιδί. Ήταν απόλυτα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή».

Πηγή www.newsbeast.gr