Μία δημόσια κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στο Twitter ανάμεσα στη Φωτεινή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Χαμός με Σπυροπούλου – : μπηχτές και υπονοούμενα στο Twitter

Η δημοσιογράφος, μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια για την πορεία της στην τηλεόραση λόγω της κουμπαριάς της με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα» του «Πρωινού».

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά» είπε φανερά φορτισμένη η στο «Πρωινό».

Η απάντηση της Πετρογιάννη ήρθε όταν ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν ασχολιόμουν και ούτε σου είπα να πεις κάτι, αλλά βλέπω ότι ασχολούνται όλες άλλες εκπομπές. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει».

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε μένα για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ. Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Δύο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή να τον κάνω στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δε χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν» είπε η δημοσιογράφος για την ανεξέλεγκτη κόντρα με την Κωσνταντίνα Σπυροπούλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr