Δείτε όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στο Happy Day

τον ρόλο του πατέρα αλλά και τη νέα σεζόν του MasterChef μίλησε στο Happy Day ο Πάνος Ιωαννίδης, αποκαλύπτοντας πως τα γυρίσματα τον νέο κύκλο θα ξεκινήσουν σε πολύ λίγο καιρό.

Πάνος Ιωαννίδης: πρώτο καλοκαίρι ως μπαμπάς και «νέο» Masterchef

«Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν πολύ σύντομα, σε μερικές μέρες ξεκινάμε τα γυρίσματα. Εμάς δε μας αγχώνει τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάθε χρόνο, θα περάσουμε καλά όπως κάθε χρόνο. Οπότε, κανένα άγχος. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού, οπότε εμείς δεν τα κοιτάζουμε», είπε αρχικά. 

Από τις δηλώσεις του γνωστού σεφ και κριτής δεν έλειψε κι η αναφορά στον γιο του που ήρθε στη ζωή πριν μερικούς μήνες, αλλά και στο πως έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε πρώτη φορά τη σύντροφo και τον γιο τους

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όποιος θέλει να το καταφέρει αυτό, νομίζω ότι μπορεί να το καταφέρει. Απλά κρατάς τη ζωή σου απ’ έξω. Αλλάζει όλη η ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που να με αγχώνει. Το μόνο που με αγχώνει και με άγχωνε πάντα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά με τη σύζυγό μου έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις», συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr