Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021, 05:28

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Pose», Billy Porter, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια, σε μία κατάθεση ψυχής στο τεύχος Μαΐου του «The Hollywood Reporter» πως είναι θετικός στον ιό HIV.

Ο διάσημος ηθοποιός εξομολογήθηκε το αγκάθι που έκρυβε τα 14 τελευταία ολόκληρα χρόνια και τους λόγους που τον έκαναν να ντρέπεται για την κατάστασή του, αποκρύπτοντας την πληροφορία αυτή από φίλους, συναδέλφους και την ίδια του τη μητέρα.

«Ήμουν η γενιά που υποτίθεται πως έπρεπε να ξέρει καλύτερα, αλλά συνέβη έτσι κι αλλιώς. Ήταν 2007, η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Βρισκόμουν στην αφάνεια για περίπου 10 χρόνια, αλλά το 2007 ήταν το χειρότερο έτος. Μέχρι τον Φεβρουάριο, είχα διαγνωσθεί με διαβήτη Τύπου ΙΙ. Μέχρι τον Μάρτιο, υπέγραφα τα χαρτιά της χρεοκοπίας. Και μέχρι τον Ιούνιο είχα διαγνωσθεί με τον ιό HIV. Η ντροπή εκείνης της εποχής, που προστέθηκε στην ντροπή που είχε συσσωρευτεί στη ζωή μου, με έκανε να σωπάσω και έζησα με αυτή τη ντροπή χωρίς να μιλήσω για 14 χρόνια. Το να είσαι θετικός στον HIV, από εκεί που κατάγομαι, μεγαλώνοντας σε μία εκκλησία Πεντηκοστιανισμού με μία πολύ θρησκευόμενη οικογένεια, θεωρείται τιμωρία απο τον Θεό», έγραψε στο κείμενό του ο Porter.

Περισσότερα στο govastileto.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021, 05:29

Πηγή www.zougla.gr