Ο τηλεοπτικός «Αντώνης» τoυ «Maestro», κατά κόσμον Ορέστης Χαλκιάς, ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out» της Πέμπτης  8/12/22 και μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά και τον ρόλο του ομοφυλόφιλου αγοριού που ενσαρκώνει στη σειρά.

Κλέλια Ανδριολάτου: Της δημιούργησε πρόβλημα η σχέση της με τον Ρένο Ρώτα;

ορεστης χαλκιάς

Παπακαλιάτης σε Μαρκουλάκη: «20 χρόνια έχουν περάσει, ξεπέρασέ το!»

«Δε μου έκανε καμία εντύπωση να παίξω έναν ομοφυλόφιλο άντρα. Καταρχάς “δεν παίζεται” ένας ομοφυλόφιλος άνδρας. Αντί να φιλάς μια γυναίκα, φιλάς έναν άντρα. Οι άλλοι σε αναγκάζουν να φερθείς διαφορετικά. Δε δυσκολεύτηκα. Έχω μεγαλύτερο καμάρι όταν μου στέλνουν άνθρωποι της κοινότητας αυτής ότι τους εκπροσωπώ άξια… Από το πρώτο δευτερόλεπτο που έμαθα ότι ίσως να παίξω τον ομοφυλόφιλο είχα στο μυαλό μου ότι έχω καθήκον επιτέλους να δείξω ότι ο ομοφυλόφιλος “δεν παίζεται”, είναι ένας άνθρωπος απλά που αγαπάει ένα άτομο του ίδιου φύλου. Τίποτα άλλο. Τα περί “καρικατούρας” που έχουμε μάθει να βλέπουμε, είναι κάτι το οποίο σιγά σιγά εξαφανίζεται.

Στην Ελλάδα είναι ακόμα ταμπού ένα γκέι φιλί. Δεν πιστεύω ότι έχουμε κάνει τρομερά βήματα. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Γίνονται τόσο τραγικά πράγματα, γυναικοκτονίες και ασχολούμαστε με ένα φιλί; Δεν γίνεται να ασχολούμαστε με τους κανόνες μιας θρησκείας. Ο Χριστός δεν είπε αγαπάτε στρέιτ, είπε αγαπάτε everyone. Οπότε πάμε κατά ΄κει ρε παιδιά, δεν χάνουμε τίποτα» είπε σχετικά με τον ρόλο του ο Ορέστης Χαλκιάς.

Το Netflix


Όσον αφορά στο «Maestro» που θα είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που εντάσσεται στο Netflix ο ηθοποιός σχολίασε: «Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή. Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά. Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

Η προσωπική του ζωή και η σχέση με τη σύντροφό του

 


 

Τέλος σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Ορέστης Χαλκιάς ανέφερε: «Μπορεί να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου και να μην υπάρχει δίοδος για κανέναν να μπει μέσα. Η κοπέλα μου επειδή έχει κάνει τριμερή δουλειά με τον εαυτό της, προσπαθεί να είναι το φως. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Χαίρεται πάρα πολύ, καμαρώνει και αυτή για μένα. Και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι από τον χώρο η κοπέλα μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr