Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τρίτης (8/11), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Ορέστης Ανδρεαδάκης. Ο επαγγελματίας «λάτρης» και κριτικός κινηματογράφου και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μίλησε για την πολύχρονη πορεία του, καθώς και για τις εκπομπές που παρουσίαζε, ενώ μοιράστηκε χαρακτηριστικές στιγμές από συνεντεύξεις του, με διάσημους αγαπημένους ηθοποιούς.

Θυμήθηκε τον «ευγενή» Ντάνιελ Ντέι Λιούις, τον «αυθεντικό» Τζορτζ Κλούνεϊ, τον «αμίλητο» Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον «άνετο» Μπραντ Πιτ, την «ξινούλα» Αντζελίνα Τζολί.

«Από αυτούς που έχουμε φιλοξενήσει στις “Νύχτες Πρεμιέρες” ο πιο καλός και πιο ευγενικός άνθρωπος ήταν ο Daniel Day Lewis, ο οποίος έρχεται για να υποστηρίξει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών που είναι φίλοι του όλη η οικογένεια και η Δάφνη Οικονόμου και πάντα κάνει φιλανθρωπικές δωρεές. Είναι τρομερά αγοραφοβικός, αλλά και απίστευτα ευγενής και γενναιόδωρος. Δεν μπορεί τον κόσμο, απορώ πώς έκανε τις ταινίες. Ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο. Αυτός έμπαινε τόσο πολύ μέσα στους ρόλους, γινόταν ένα με τον ρόλο και μάλιστα τον ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος “καλά πώς βγαίνετε μετά από τον ρόλο” και του απάντησε “αυτό είναι το πρόβλημα”» και συνέχισε τις αναμνήσεις του από τους αστέρες του Χόλιγουντ.

«Ο George Clooney είναι πολύ ωραίος τύπος, δεν είναι ψεύτικος, είναι προοδευτικός, έχει τρομερό χιούμορ, και αυτοσαρκάζεται που θα πει ότι δεν έχει απωθημένα, δεν προσποιείται στις συνεντεύξεις του» είπε και σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν τον θυμούνται όλοι αυτοί από τους οποίους έχει πάρει συνεντεύξεις, η απόκριση του ήταν «όχι ρε ‘συ» για να ανακαλέσει, όμως, μια περίπτωση στη συνέχεια:

«Είχα πάρει συνέντευξη από τη Μέριλ Στριπ για το “Mamma Mia”, την συνάντησα ένα χρόνο μετά στο Παρίσι και τότε είχαμε μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα και μόλις με είδε μου είπε “α, σας θυμάμαι” και είπε στην κάμερα να κλείσει και με ρωτούσε για το πώς ήταν η κατάσταση, γιατί οι φωτιές ήταν γύρω από το Πήλιο, εκεί που είχαν γίνει γυρίσματα. Αυτή είναι Θεά και είναι η πιο μεγάλη γυναίκα ηθοποιός».

Όσο για το επαγγελματικό απωθημένο του;

«Ο Robert De Niro δεν μιλάει καθόλου στις συνεντεύξεις του. Τον ρωτάς και λέει “μμμ, εεε, όχι, ναι”. Πάρα πολύ σπάνια δίνει ούτως ή άλλως συνεντεύξεις. Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Jack Nicholson, αλλά και με τον Al Pacino, δεν έχουμε συναντηθεί στο πλαίσιο της δουλειάς».

Και πρόσθεσε για τις εμπειρίες του με τους Χολιγουντιανούς σταρ:

«Ο Brad Pitt είναι πολύ καλός ηθοποιός και πολύ άνετος. Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει όλοι στην Ελλάδα και τους αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Ανεβάζουν και βιντεάκια και διαφημίζουν τη χώρα μας. Η Angelina Jolie είναι λίγο “ξινούλα”, νευρική. Είναι σκληρή, δεν είναι ο τύπος μου, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ωραία γυναίκα».

Ποια γυναίκα από τις διάσημες είναι ο… τύπος του;

«Η Ούμα Θέρμαν μου αρέσει σαν γυναίκα και θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ηθοποιός. Νομίζω ότι είναι Θεά, ψηλή και εντυπωσιακή».

Πόσες εκατοντάδες αυτόγραφα έχει στην κατοχή του;

«Είμαι μανιακός συλλέκτης αυτόγραφων και στη συλλογή μου έχω συγκεντρώσει 800-1.000. Τί θα τα κάνω; Θα τα πετάξω κάποια στιγμή. Θα τα δώσω στην κόρη μου» και όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε πως πρέπει να τα εκμεταλλευτεί και του θύμισε ότι στην Αμερική υπάρχουν εκπομπές που μπορεί να τα πουλήσει, για να του απαντήσει: «Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα γράφουν “To Orestis” οπότε…», ενώ αποκάλυψε ότι παλιότερα τους έδιναν αναμνηστικά από ταινίες, αλλά τα χάριζε σε παιδιά και φίλους και έχει κρατήσει λίγα «μια κουβέρτα, μια πετσέτα παραλίας από το Spiderman».

Πηγή www.newsbeast.gr