Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 01:36

H Χρύσα Ρώπα, με αφορμή τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε μία ανάρτηση που θα σχολιαστεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι συμπαρίσταται στα θύματα, αλλά δεν νιώθει την υποχρέωση να βγει στην τηλεόραση.

«Δεν νιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να βγω σε κανένα κανάλι, σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσω την αυτονόητη συμπαράσταση μου στα θύματα σε όλα αυτά τα κορίτσια – αγόρια που είχαν την ατυχία να συναντήσουν αυτά τα κωλόπαιδα, τους ξεφτίλες, τους τσάμπα μάγκες που κρατούσαν το μέτρο της ηθικής, του ταλέντου, της σωστής άποψης, της αλήθειας, της αντικειμενικότητας, της καλλιτεχνικής γενναιοδωρίας, που ποτέ δεν χρωστούσαν σε κανέναν τίποτα αλλά όλοι τους χρωστούσαν.

Δεν με νοιάζει να καταλάβω γιατί τώρα και γιατί αύριο και γιατί σε μήνες και γιατί σε χρόνια. Με νοιάζει να μην φοβάται κανείς. Με νοιάζει να φοβούνται αυτά τα καθάρματα που τολμούν να ρίχνουν βιτριόλι στις ζωές αυτών που ξεκινούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Μπράβο ρε!

Οι πετυχημένοι νάρκισσοι μου είπε ένας φίλος μου. Οι εξαρτημένοι σεξουαλικά μου είπε ένας άλλος. Δεν με αφορούν αυτές οι αναλύσεις τώρα, θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές, να γυρίσω το χρόνο πίσω….

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 01:37

Πηγή www.zougla.gr