Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, 17:28

Naya: Μας συστήνει τη νέα της μεγάλη αγάπη που την κρατά σε φόρμα

Ευχάριστα και αναζητώντας νέες δημιουργικές καταστάσεις, προσπαθεί να περνάει η Naya την περίοδο της πανδημίας, που έχει πλήξει ανεπανόρθωτα τον χώρο του πενταγράμμου.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που ανακάλυψε το ταλέντο της στη ζωγραφική την περίοδο της καραντίνας, πρόσφατα μυήθηκε και σε μία νέα μεγάλη αγάπη για εκείνη, την ιππασία.

Η πρώτη της επαφή με τα πανέμορφα άλογα γνωστού ιππικού ομίλου, την συνεπήρε, ξεκινώντας χωρίς δεύτερη σκέψη εντατικά μαθήματα ιππασίας, που όπως την έχουν ακούσει να εξομολογείται, η εμπειρία με τα άλογα, την ηρεμεί, την χαλαρώνει, ενώ είναι και ένας ωραίος τρόπος εκγύμνασης.

Η Naya, μετά και την επιτυχία που έκανε το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Σε ποιο κρεβάτι», που κυκλοφόρησε από τη Siganos Music, σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού, Γιάννη Ιερεμία και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο, το οποίο ξεπέρασε το 1.000.000 προβολές στο Youtube, ετοιμάζεται να μπει εκ νέου στο στούντιο ηχογράφησης, όπου στο νέο της βιντεοκλίπ θα την απολαύσουμε να καλπάζει ως άλλη αμαζόνα με το άλογό της.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 23:33

Πηγή www.zougla.gr