την επιλογή του να μην κάνει παιδιά, τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, μίλησε ο Μέμος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω δικά μου παιδιά γιατί πιστεύω ότι δεν το έχω. Επειδή ίσως είμαι και εγώ παιδί ακόμα, δεν μου αρέσει να έχω παιδιά και δεν μου αρέσει καθόλου το σπορ μπαμπάς, δεν είμαστε όλοι οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Με αφορμή το θεατρικό έργο «Μπεντ» στο οποίο πρωταγωνιστεί, ο Μέμος μίλησε τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμα γύρω από ομόφυλα ζευγάρια, ξεσπώντας με αφορμή την αυτοκτονία ενός ομόφυλου ζευγαριού στην Αρμενία. «Πρόσφατα έπεσε ένα ζευγάρι ανδρών από μια γέφυρα στην Αρμενία και μεταξύ των σχολίων είδα και ένα από μια κυρία η οποία έγραφε “ρε πάτε καλά; με τους ανώμαλους θα ασχολούμαστε;”. Δεν γίνεται αυτό, αποκλείεται να υπάρχει τέτοιος άνθρωπος ανάμεσά μας, να είναι στην κοινωνία μέσα, να έχει οικογένεια και να μεγαλώνει παιδιά, απαγορεύεται» υπογραμμίζει.

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Στα 25 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ελάχιστες κακές συμπεριφορές. Υπήρχαν καβγάδες, υπήρχαν διαφωνίες, από δύο έφυγα πριν καν ανέβουν. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και μίλαγα πάρα πολύ άσχημα».

Αναφερόμενος στα πιο ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει βιώσει, αποκάλυψε: «Υπήρξαν περιστατικά και ωραία και άσχημα. Από το να μπει μια θαυμάστρια στο καμαρίνι να μου πει “μπορώ να σε φιλήσω” να της πω “ναι” και να με πιάσει και να με φιλήσει στο στόμα, μέχρι ένα κοριτσάκι που σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που ήμουν και μου έλεγε ότι αν δεν βγω μαζί της θα πέσει από την ταράτσα».

Τέλος, μίλησε για την επιθυμία του να παρουσιάσει κάτι στην τηλεόραση. «Θα ήθελα πάρα πολύ να παρουσιάσω κάτι στην τηλεόραση, ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων ας πούμε. Με την σωστή συζήτηση θα έβλεπα με χαρά μία τέτοια πρόταση. Δεν με τρόμαξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα, είναι μέρος της δουλειάς, σου ανοίγει πόρτες, δουλειές και σου δείχνει και ο κόσμος την αγάπη του» κατέληξε ο Μέμος Μπεγνής.

Πηγή www.newsbeast.gr