Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, 08:00

Μάσκες και αντισηπτικά παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας, στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης  Βικέντιος Μαρινάκης, ανέφερε πως σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές στην περιοχή μας το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου ήταν παντού βοηθώντας την Πυροσβεστική. Αυτό δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι από την τοπική κοινωνία που είναι δίπλα στην Πυροσβεστική και τους ευχαρίστησε για το έργο και την παρουσία τους.

Ο σταθμός εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νέας Μάκρης – Προβαλίνθου είναι άρτια εξοπλισμένος και οι εθελοντές διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην φονική πυρκαγιά του 2018.

Τέλος ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Πέππα την Περιφέρεια Αττικής, για τη σημερινή του προσφορά και όχι μόνο. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε για το έργο τους και τόνισε πως ο ίδιος αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, θα βρίσκονται δίπλα τους και θα τους στηρίζουν.

Ο.  αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως οι Εθελοντές του Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου παράγουν έργο δώδεκα μήνες το χρόνο, και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, και συνέχισε λέγοντας πως ο εθελοντισμός είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον άνθρωπο και η πιο ουσιαστική. Είναι η ύψιστη παροχή βοήθειας και  αγάπης προς τον συνάνθρωπο..

Την αποστολή  υποδέχθηκαν ο διοικητής των Εθενοτνών Κυριάκος Δαμιανόγλου μαζί με εθελοντές,

Πηγή: irafina.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, 08:00

Πηγή www.zougla.gr