Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 23:08

Σοκ και θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε η είδηση της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Star και εμφανιζόταν καθημερινά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είναι αναμενόμενο, το κλίμα είναι ιδιαίτερο φορτισμένο και στα γραφεία της εκπομπής, καθώς οι συνάδελφοι του  σήμερα επέστρεψαν πίσω στη δουλειά με την απουσία του δημοσιογράφου να είναι αισθητή.

Μάλιστα, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ξεκίνησε με ένα κοντινό πλάνο στην άδεια πλέον καρέκλα του Γιώργου Καραϊβάζ και τότε η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε με τρεμάμενη φωνή: 

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος… “Έλα μώμε Ζήνα”. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος. Έγραψα κάποια στιγμή όταν βρήκα τη δύναμη ότι ήταν αδερφός για μένα, για μένα ήταν οικογένεια και όταν την έχασα τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του με έγκυρο ρεπορτάζ. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε: “είμαστε συνοδοιπόροι”.

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 23:08

Πηγή www.zougla.gr