Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 09:25

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 19χρονο Πακιστανό, που κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, βιασμού ενός ανήλικου αγοριού στο ΚΥΤ της Κω.

Ο κατηγορούμενος τη 19η Ιουλίου 2019 και περί ώρα 23:00 οδήγησε σε θαμνώδη περιοχή ένα ανήλικο αγόρι και, χωρίς τη θέλησή του, το έριξε επί του εδάφους, του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και το βίασε.

Ο κατηγορούμενος είχε συναντήσει νωρίτερα τον ανήλικο και του παρέστησε ψευδώς ότι θα τον πήγαινε στον πατέρα του κι έτσι τον έπεισε να τον ακολουθήσει και συγκεκριμένα τον έπεισε να τον πάρει στους ώμους του.

Ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σκοτεινό σημείο και προέβη στις περιγραφόμενες πράξεις, τις οποίες σταμάτησε λόγω του ό,τι ο ανήλικος φώναζε πολύ δυνατά και φοβήθηκε πιθανή σύλληψή του.

Ντύθηκε και πήρε τον ανήλικο από το χέρι και τον οδήγησε στο ΚΥΤ, ενώ στη διαδρομή τον απείλησε ότι, αν μιλούσε γι’ αυτό που έγινε, θα σκότωνε τον πατέρα του.

Ο ανήλικος, ωστόσο, επέστρεψε στον πατέρα του κλαίγοντας και διηγήθηκε τα όσα έγιναν, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία.

Από την ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξετάσεως που διενεργήθηκε στον ανήλικο προέκυψε ερυθρότητα της πρωκτικής χώρας, ενώ το συμπέρασμα αυτής είναι ότι ο ανήλικος έφερε σημεία δηλωτικά βίαιης εισόδου ξένου σώματος στον πρωκτό του.

Χθες απολογούμενος ομολόγησε τις πράξεις που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 09:55

Πηγή www.zougla.gr