Τρισευτυχισμένη και ερωτευμένη, η Τούνη διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η influencer, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη παραμένει δραστήρια σε ότι αφορά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Ωστόσο, σήμερα Τετάρτη (09/11), το πρόγραμμά της ήταν ιδιαίτερα βαρύ, με την Τούνη να είναι ικανοποιημένη που έχει τη δυνατότητα να δουλεύει εξ αποστάσεως και μέσω τηλεργασίας.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τούνη απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας τους πως είναι αισιόδοξη ότι όταν γεννηθεί το μωράκι της, θα μπορέσει με λίγη παραπάνω να συνδυάσει τη φροντίδα του μωρού με τη δουλειά.

«Πέρα από την πλάκα, πόσες φορές σκέφτομαι ουφ γιατί τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου γίνεται online με google meets, emails, calls, πληρωμές, τιμολόγια, κλπ… οπότε θα μπορώ με λίγη παραπάνω να συνδυάσω μωρό και δουλειά» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή www.newsbeast.gr