Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, 00:07

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της για την εγκυμοσύνη της

Καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» ήταν την Παρασκευή η Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, ενώ απάντησε και στις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Γιάννη Μάρκου.

«Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί, αλλά δεν αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος για να το κάνω. Την εγκυμοσύνη της, την έμαθα από τα σάιτ. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω “είναι δυνατόν;” Μετά χάρηκα κιόλας, γιατί έκανε αυτό που ήθελε. Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω, για να κάνει αυτό το βήμα. Δεν της έστειλα μήνυμα να της ευχηθώ, δε χρειάζεται. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα πάνε στο επόμενο βήμα. Πίστευα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα συναίσθημα πολύ έντονο. Ένιωθα πειραγμένος και φάνηκε. Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μάρκου.

Στην απάντησή της η Τζούλια Νόβα ανέφερε: «Ήθελε να πει ότι ξαφνιάστηκε. Για όλους μας ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό με την εγκυμοσύνη. Κανείς δεν το περίμενε. Δε θεωρώ ότι είπε κάτι άσχημο. Δε θα έπρεπε βέβαια να βγει και να τοποθετηθεί. Αλλά οκ, ό,τι έγινε, έγινε. Δικαίωμα του να βγαίνει. Βγαίνει βέβαια επειδή τον καλούνε. Δε βγαίνει μόνος του. Αλλά σίγουρα υπάρχει και το όχι».

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, 00:07

Πηγή www.zougla.gr