Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 11:03

Δωρεάν rapid tests θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και Κινητές Ομάδες Υγείας, σε συνεργασία με δημοτικές αρχές και επαγγελματίες, στο πλαίσιο των ελέγχων για κορωνοϊό, με αφορμή την επανέναρξη των σχολείων αλλά και την επαναλειτουργία της αγοράς.

Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει νέο τριήμερο με δωρεάν μαζικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, μέσα από το αυτοκίνητο, για τους πολίτες όλης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Τα τεστ θα γίνονται την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Για άλλες τρεις ημέρες και με τον ίδιο τρόπο, στο αυτοκίνητο, συνεχίζει τα τεστ και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι έλεγχοι ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη, και συνεχίζονται την Πέμπτη και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00.

Τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού διοργανώνει rapid tests για επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, από τις 09:30 έως τις 15:00 στην πλατεία Ευόσμου. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το κλείσιμο τηλεφωνικού ραντεβού με τον Εμπορικό Σύλλογο για την ώρα της εξέτασης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 11:09

Πηγή www.zougla.gr