Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 14:59

Μπέζος: «Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα»

Στην εκπομπή «Direct» με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος και εξέθεσε μεταξύ άλλων τις πολιτικές του απόψεις.

«Είμαι επιλεκτικός, δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος. Επιλέγω εγώ με ποιον θα επικοινωνήσω. Δεν με ενδιαφέρει να έχω και άριστες σχέσεις με κάποιον που συνεργάζομαι, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Η τηλεόραση είναι μεγάλο κομμάτι για εμένα και ευθύνη. Και η τηλεόραση και το θέατρο μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ζήσω καλύτερα» εξήγησε ο ίδιος.

«Δεν είμαι αριστερός, είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος. Στη συμπεριφορά μου είμαι πολύ αριστερός άνθρωπος και πολύ έντιμος, σας διαβεβαιώνω για αυτό. Είμαι χριστιανός, αλλά απεχθάνομαι τους φανατισμούς. Ο χριστιανισμός είναι ένα μεγάλο φιλοσοφικό κίνημα το οποίο λίγο εφάπτεται της αριστεράς.

»Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν ανήκω στον χώρο αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ. Τα κόμματα στην Ελλάδα έχουν κάποια βαρίδια πίσω τους. Για να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είδαμε, κατέφυγε σε συμμαχίες οι οποίες ήταν λίγο παράδοξες. Και βέβαια, όταν ένα κόμμα γιγαντώνεται, είναι πολύ φυσικό στον χώρο του να παίρνει και κάθε καρυδιάς καρύδι» δήλωσε μεταξύ άλλων.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 15:09

Πηγή www.zougla.gr