Σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πρόσφατα ο Γρηγόρης Μπάκας όταν ένα πρόβλημα με την καρδιά του τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» του Ant1, το πρωί της Δευτέρας (13/03) επέστρεψε στο πόσο του και ο ίδιος τόνισε πως θέλει να διαγράψει από το μυαλό του τις στιγμές που βίωσε.

«Σιδερένιος και… φοβισμένος! Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και αν μου επιτρέπεις δεν θέλω να το συζητήσω γιατί δεν θέλω να το έχω άλλο μέσα μου. Είναι ο φόβος και τα τρία δευτερόλεπτα της συγκεκριμένης αναθεματισμένης στιγμής όταν ήμουν πάνω στο φορείο και πήγαινα με ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο, θέλω να τις διαγράψω από τη μνήμη μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μπάκας.

Ο Γρηγόρης Μπάκας είπε στη συνέχεια: «Πρέπει μία φορά κάθε μήνες να κάνουμε γενικές εξετάσεις. Τα καρδιογραφήματα δεν δείχνουν τίποτα. Πρέπει να είμαστε τη συγκεκριμένη στιγμή, να υπάρχει η ένδειξη, ο πόνος, να δείξει κάτι το καρδιογράφημα. Χρειάζεται να προσέχουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας γιατί εμένα μου ήρθε στο αεροδρόμιο. Ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους που με βοήθησαν».

Πηγή www.newsbeast.gr