Πληθώρα αρνητικών σχολίων δέχθηκε η Πάολα για την απόφασή της, μερικές μέρες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, να ανέβει στην σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται και να τραγουδήσει.

Η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Δευτέρας (13/03) φιλοξένησε την πρώτη αντίδραση της Πάολας μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε.

«Εμείς ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα σε κάθε εκπομπή 2 λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιες εκπομπές πιο lifestyle ασχολήθηκαν περισσότερο, καλά έκαναν και ασχολήθηκαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί, παράπλευρα από το θέμα αυτό καθόμαστε και ασχολούμαστε αν οι δημοσιογράφοι είναι καλοί ή κακοί. Όλους μας κρίνει ο κόσμος και αν οι εκπομπές ασχολήθηκαν περισσότερο ή λιγότερο με το θέμα αυτό. Ο καθένας ασχολείται με αυτό που του επιτάσσει η συνείδηση και το καθήκον του. Τι να κάνουμε τώρα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας.

Η κάμερα της εκπομπής του Ant1 και η Φαίη Φώτου συνάντησαν την Πάολα η οποία αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Υπάρχει Θεός, αυτό θα δώσω ως απάντηση. Υπάρχει Θεός για όλα αυτά. Να είστε καλά».

Το σχόλιο της Πάολα προκάλεσε την άμεση απάντηση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος ανέφερε: «Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Θέλετε να γνωριστούμε ξανά όλοι. Ούτε και οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν ή να μην τραγουδήσουν δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει γίνει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα και αισθάνεται ότι θα δικαιωθεί; Είναι θύμα σε κάτι; Για ποιο λόγο βγαίνει και λέει υπάρχει Θεός; Είναι σε ένα μαγαζί, ο ένας τραγουδάει και ο άλλος δεν τραγουδάει. Να μην σχολιαστεί αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

Πηγή www.newsbeast.gr