Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 13:36

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου η αυτοκτονία γνωστού νοσοκομειακού γιατρού, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου στο κενό. Ο 62χρονος νευροχειρουργός νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική στο «Αχιλλοπούλειο», καθώς την περασμένη Παρασκευή είχε κάνει άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο άτυχος γιατρός που φέρεται να πήρε την απόφαση λίγη ώρα νωρίτερα , έφυγε απ΄ το δωμάτιό του και κατευθύνθηκε προς τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, όπου έπεσε από τον πέμπτο όροφο στο σημείο στο οποίο τελειώνει το κτήριο των επειγόντων προς το παρκινγκ αυτοκινήτων, από το πίσω μέρος του κτηρίου.

Σοκαρισμένοι ασθενείς που ανέμεναν στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Επειγόντων είδαν την πτώση του γιατρού, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν γιατροί και νοσηλευτές και απομάκρυναν το πτώμα του από το σημείο. Αμέσως έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ γιατροί και νοσηλευτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις είχε κάνει ο γιατρός.

Το Νοσοκομείο Βόλου συγκλονίζεται για δεύτερη φορά, καθώς στα τέλη του Σεπτέμβρη ο γνωστός γιατρός, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Αλέξανδρος Δούρας, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και απαγχονίστηκε στο σπίτι του. Ήταν μόλις 61 ετών.

 

 

 

 

 

Είχε επιχειρήσει και πάλι να δώσει τέλος στη ζωή του

 

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Magnesianews.gr της προηγούμενης Παρασκευής, «απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 60χρονος ιδιώτης γιατρός, αλλά ευτυχώς είχε ενημερώσει συγγενή του πού βρίσκεται και μετά από έρευνες εντοπίστηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καλά στην υγεία του.

»Ο 62χρονος φέρεται να κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών και το απόγευμα έφυγε από το σπίτι όπου διαμένει στον Βόλο με συγγενικά του πρόσωπα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε συγγενή του, είπε ότι βρίσκεται στα Μελισσάτικα και ότι πήρε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.

»Στις 17.50 φίλος του ενημέρωσε την εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, λέγοντας ότι ο άνθρωπος που αναζητείται βρίσκεται στην περιοχή προς Μελισσάτικα. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

»Τελικά ο γιατρός εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε χωματόδρομο πάνω από τα Μελισσάτικα στις 19:20 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

»Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του».

Πηγή: magnesinews.gr

Πηγή www.zougla.gr