Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο πάθος του για τη μαγειρική, το ενδεχόμενο να δούμε ως κριτή σε κάποιο σχετικό reality και για την επεισοδιακή πρώτη του γνωριμία με την Ελένη .

«Με πήρε κάποιος τηλέφωνο από Alpha και μου είπε ‘κύριε Καλλίδη, υπάρχει ένα ενδιαφέρον για την εκπομπή της κυρίας , θέλει να σας γνωρίσει’. Κατακαλόκαιρο, πήγα στο γραφείο και έλεγα ότι θα βγει η Ελένη φορώντας κάποια επική τουαλέτα με φτερά και πούπουλα. Σκάει μύτη η Ελένη με σαγιονάρα και φόρμα, περιποιημένη βέβαια, και έπαθα σοκ» αποκάλυψε ο Βασίλης Καλλίδης για την πρώτη του γνωριμία με την Ελένη .

Ο γνωστός σεφ μοιράστηκε και την πρώτη του – επεισοδιακή – εμφάνιση στο πλατώ της Ελένης Μενεγάκη, αφού όπως παραδέχθηκε, είχε χαθεί στην Αττική Οδό και βγήκε στον «αέρα» την τελευταία στιγμή.

«Στην πρεμιέρα θα έκανα μουσακά. Μια φίλη μου λέει ‘θα σε πάω εγώ’. Εγώ με τον ζεστό μουσακά στα γόνατα, 7 η ώρα το πρωί, παίρνουμε την Αττική Οδό και αρχίζει η φίλη μου να μου λέει τα δικά της. Νομίζω φτάσαμε στη… Χίο. Ήταν τρομερό το ότι χαθήκαμε στην Αττική Οδό. Έπεφτε σήμα εκπομπής στην πρεμιέρα κι εγώ έτρεχα στα σκαλοπάτια με τον μουσακά».

Για τη μαγειρική και τα σχετικά reality ο Βασίλης Καλλίδης ανέφερε: «Το μόνο που θα ήθελα να κάνω, αν δεν γινόμουν μάγειρας, είναι αρχιτέκτονας. Εγώ θα συμμετείχα, υποθετικά μιλάμε πάντα, σε ένα reality που θα ήταν πολύ hardcore μαγειρική. Το θέμα δεν είναι να βγεις απ’ το reality και να γίνεις influencer, να πουλάς το σαμπουάν ή το μαχαίρι το πληρωμένο. Το θέμα είναι να γουστάρεις τη μαγειρική».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr